Фотобитва флагманських смартфонів: Xiaomi 12S Ultra проти iPhone 13 Pro Max та Galaxy S22 Ultra

Дівчина-блогер вирішила відповісти на питання, що хвилює багатьох — як знімає Xiaomi 12S Ultra у порівнянні з іншими флагманами? Вона зробила безліч фотографій у різних умовах на китайську новинку, а також її конкурентів – iPhone 13 Pro Max та Galaxy S22 Ultra.

Фішкою Xiaomi 12S Ultra стала камера із 50,3-мегапіксельним сенсором Sony IMX989. Його оптичний формат становить 1 дюйм – це рекордне значення для смартфонів. Доповнюють датчик дві камери по 48 Мп: одна потрібна для зйомки ультраширококутних фото, друга оснащена телеоб’єктивом із 5-кратним оптичним зумом.

У Galaxy S22 Ultra набір не менш солідний: основний модуль на 108 Мп (матриця 1/1,33″), ультраширик на 12 Мп, а також два телевізори по 10 Мп з 3- та 10-кратним оптичним наближенням. iPhone 13 Pro Max у цьому плані виглядає дещо простіше: три камери по 12 Мп, одна з яких є ультраширококутною, а друга — з 3-кратним збільшенням.

 

Вдень різниця між знімками з усіх трьох смартфонів майже непомітна, хіба що при зйомці на великій відстані апарат від Samsung лідирує завдяки своєму 10-кратному оптичному зуму.

Увечері та вночі відмінності стають помітнішими. Так, знімки на Xiaomi 12S Ultra часто виходять більш світлими, деталізованими і з меншою кількістю засвітів. Втім, варто дочекатися детальніших розборів камери новинки (наприклад, від DxOMark), щоб скласти повніше враження про її роботу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.