Київстар оголосив про новий пакет допомоги для абонентів

Мобільний оператор «Київстар» повідомив про новий пакет допомоги для клієнтів. Доступний він буде для абонентів передоплати та триватиме до кінця літа. Його сенс в тому, що клієнти можуть отримати більше послуг, ніж передбачено у їхніх тарифах. Бізнес- та контрактні клієнти зможуть отримати додаткові гігабайти та підключити додаткові хвилини.

Тетяна Лукінюк, директор із розвитку продуктів на масовому ринку Київстар, повідомила, що потірбно докладати багато зусиль, аби боротьба загарбниками велась на різних фронтах. Навіть громадяни, які просто працюють в мережі підтримують економіку нашої країни. А Інтернет та зв’язок відіграють в цьому важливу роль. Тому, було прийнято рішення підтримати абонентів та надавати їм більше корисних послуг.

Акція діє таким чином: наприклад, абоненти передплати з тарифом LOVE UA, які підключать акцію, отримають додатково 2400 хвилин для дзвінків на всі українські мережі та 24 ГБ мобільного інтернету. А бізнес- та контрактні клієнти – додаткові 100 хвилин для дзвінків по Україні та 5 ГБ інтернету. До кінця літа буде діяти акція “Вдвічі більше” для клієнтів передоплати, а для бізнесових та контрактних клієнтів – акція “Більше хвилин і гігабайтів”, які кожного місяця можна активувати. Київстар не стягуватиме додаткової плати за збільшення обсягу послуг.

Для того, аби скористатись акцією ви можете звернутись у фірмовий магазин оператора, завантажити додаток «Мій Київстар та підключити можливість в ньому, відправити *222# або зателефонувати за безкоштовним номером 222.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.