Програма Leica Camera підвищує вдвічі якість фотографій на смартфонах Xiaomi

Китайська корпорація Xiaomi представила на території Китаю лінійку смартфонів Xiaomi 12S, отримали представники якої передову оптику від компанії Leica, що володіє світовою популярністю за рахунок професійного обладнання для вимірювань. Однак технічне оснащення – це лише один із двох секретів фірмових телефонів, тому що дуже велику роль у даному конкретному випадку відіграють також програмні алгоритми, а такі вбудовані в додаток Leica Camera. Це програмне забезпечення відповідає за зйомку та підвищує якість знімків завдяки ІІ, нейронній мережі та машинному навчанню. Всі дані збираються воєдино і покращують знімків, роблячи це більш детальним, опрацьованим і справжнім з точки зору кольору.

 

У розробці всіх алгоритмів, які є у додатку Leica Camera, брали участь безпосередньо фахівці компанії Leica, тому сумніватися в ефективності такого програмного забезпечення не доводиться. З погляду візуальної складової нова програма здебільшого повторює вже знайому всім користувачам програми MIUI Camera, проте всі зміни ПЗ приховані всередині. Дана програма має нові алгоритми обробки знімків та інші покращення, які позитивно відбиваються на якості знімків. За заявами китайської корпорації, в деяких випадках це програмне забезпечення дозволяє вдвічі підвищити якість фотографій на мобільних пристроях, зробивши такі як максимально привабливими.

 

Додаток Leica Camera повною мірою розкриває потенціал фотокамер телефонів Xiaomi 12S, але встановити це програмне забезпечення можна і на будь-які інші мобільні пристрої, причому не тільки від брендів Xiaomi, Redmi, Poco, Meitu та Black Shark, але ще й будь-яких інших виробників, у тому числі Google, OnePlus, Vivo, Motorola, Sony, LG та від багатьох інших компаній. Однак слід враховувати, що програмне забезпечення може працювати нестабільно та некоректно, а ефективність його роботи виявиться не такою значною та помітною, як у випадку з новими телефонами китайського бренду. Проте так чи інакше завантажити та спробувати нову програму в роботі можна безкоштовно, тому її безперечно варто протестувати, щоб особисто перевірити нові алгоритми обробки знімків.

 

Завантажити програму Leica Camera (V4.3.004660.0) можна за цим посиланням. Це програмне забезпечення умільці «вирізали» з прошивки MIUI 13 для Xiaomi 12S Ultra, а призначене для китайської версії ПЗ, тому переклад на англійську мову може бути не самим коректним. Однією з переваг цього програмного забезпечення є можливість використання водяного знака Leica, який візуально надає фотографії більше преміальності. Само собою, що ця програма постійно оновлюватиметься, а через якийсь час, як тільки нові телефони Xiaomi надійдуть у міжнародний продаж, на користувачів чекає повноцінна версія Leica Camera, в якій буде підтримка української мови і, можливо, краща оптимізація інтерфейсу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.