Оновлення додатка «Дії»: перевірка нотаріальних документів

Державний портал «Дія» навіть під час війни продовжує розвиватись та дивувати своїх користувачів. Вже незабаром українці у державному порталі зможуть мати нові документи: пенсійне посвідчення та посвідки на тимчасове/постійне проживання. Ви навіть зможете взяти участь у тестування даних документів. Крім того, розробники активно працюють над запуском функції перевірки нотаріальних документів.

Поки послуги знаходяться на стадії бета-тестувань. Михайло Федоров зазначив, що всі бажаючі зможуть долучитись до тестування цих документів, аби зробити їх зручнішими для користувачів. Для цього потірбно зареєструватись за цим посиланням. Не забувайте, що саме ваші дії зроблять «Дію» кращою!

Після повного впровадження функцій українці зможуть скористатися пенсійним посвідченням прямо у смартфоні, а іноземцям, які перебувають в Україні, не потрібно буде носити фізичну картку.

Державний портал «Дія» продовжує працювати на функціоналом додатку. Вже незабаром громадяни можуть скористатись нотаріальними послугами. Документи громадяни зможуть перевіряти за допомогою QR-коду. Про це повідомив Міністр цифрової трансформації, Михайло Федоров, у Telegram.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.