“Дія” дасть ще більше грошей на продукти: як оформити

Уряд всіляко намагається допомагати українцям у такі складні часи. Тому, було прийнято рішення збільшити бюджет для видачі допомоги у вигляді продуктів. Українці, які потребують допомоги можуть скористатись сервісом «єДопомога». Починаючи з цього місяця громадяни зможуть отримати більше грошей на покупки у супермаркетах.

Це рішення відбулось завдяки оновленню програми Передплати продуктів та товарів, які ініціювали компанії Mastercard та Fozzy Group, пише Мінсоцполітики. Кожен бажаючий може на платформі «єДопомога» стати благодійником та допомагати нужденним. Для цього потрібно лише обрати заявку у 200, 500 або 1 000 гривень. Потім заявник отримує спеціальний код для використання коштів при покупках у “Сільпо”, Le Silpo, “Фора”, “Thrash! Траш!” та FOZZY.

Протягом трьох місяців до кожної підписки сума буде збільшуватись. Наприклад, при оплаті 200 грн додається 50, до 500 грн – 75, а до 1 000 грн – 100. Для того, щоб отримати допомогу, необхідно:

  • авторизуватись на на платформі «єДопомога»;
  • залишити заявку на допомогу із переліком необхідних товарів;
  • після отримання спеціального коду його потрібно буде назвати на касі або показати штрих-код для сканування в електронному кабінеті платформи.

Підписка “єДопомога”, яка оплачена 1 липня 2022 року або пізніше, дійсна протягом 30 днів з моменту оплати та може використовуватися виключно для покупок у перерахованих вище торгових мережах.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.