«Дія» допоможе українцям заробляти гроші вдома

Державний портал «Дія» знову шокував українців: Мінцифра допоможе громадянам знайти роботу онлайн. Про це повідомив Михайло Федоров, Міністр цифрової трансформації. Це є наймасштабнішим проєктом за всю історію «Дії».

Українці вже декілька років поспіль намагаються звикати до нових сумних реальній. Спочатку коронавірус, а потім повномасштабна війна. Тому, держава вирішила надати можливість українцям мати стабільний дохід. Мінцифра повідомила про запуск масштабного проєкту, який дозволить українцям опанувати сферу ІТ. Навчання буде безкоштовним, а взяти участь може 1000 українців. Через деякий час буде набрано ще 2000 бажаючих.

Таким чином держава надає можливість українцям увійти в перспективну сферу ІТ. Навчати бажаючих буде не держава, а саме компанії, які професійно цим займаються і мають класний кейс з навчання світчерів. Проєкт має на меті збільшити частину IT у ВВП України до 10%. До війни цей відсоток становив приблизно 5%. Чим більше людей увійдуть в IT сферу, тим швидше Україна зможе зміцнити економіку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.