Браслет Xiaomi Smart Band 7 із пульсоксиметром став доспуний для України: ціна вражає

Китайська компанія Xiaomi представила на глобальному ринку браслет Smart Band 7 для відстеження фізичної активності та показників життєдіяльності організму користувача. Пристрій оснащений екраном AMOLED з діагоналлю 1,62 дюйма, роздільною здатністю 490 × 192 крапки та піковою яскравістю 500 кд/м2. Функція Always-on Display (AOD) дозволяє гаджету постійно відображати корисну інформацію.

Браслет обладнаний датчиком частоти серцевих скорочень для відстеження ритму у цілодобовому режимі 24/7. Крім того, є пульсоксиметр для вимірювання рівня насичення крові киснем (SpO2): якщо показник падає нижче 90%, користувач отримує оповіщення. Пристрій також контролює жіноче здоров’я та підраховує стандартні показники на кшталт кількості зроблених кроків та витрачених калорій. Для зв’язку зі смартфоном використовується адаптер Bluetooth 5.2. Фітнес-трекер має герметичне виконання (5ATM) та не боїться занурень під воду на глибину до 50 метрів. Загалом доступні 120 режимів тренувань, включаючи низку професійних.

Живлення забезпечує акумуляторна батарея ємністю 180 мА · год, заряду якої вистачить на 14 днів роботи при «звичайному використанні». Гаджет доступний у різних кольорах, включаючи чорний, помаранчевий, блакитний та оливковий.

Ціна Xiaomi Smart Band 7 складає 60 євро, але зараз браслет можна замовити зі знижкою 10 євро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.