Дія буде видавати по 250000 гривень українцям

Уряд повідомив про новий вид виплат, які зможуть отримати українці на відкриття бізнесу. Громадяни зможуть отримати від «єРобота» по 250 000 грн на відкриття бізнесу. Всього уряд видасть 20 000 грантів на рік, а загальний бюджет програми становить 5 млрд грн. Для того, щоб стати учасником потрібно не працювати на інших підприємствах та вести бізнес.

Тому, будь-який громадянин, який має бажання відкрити власну справу зможе розраховувати на підтримку від держави.  Це може бути мікробізнес, як то пошив одягу і взуття, хімчистка, сервісний чи ремонтний центр, СТО, монтажні роботи тощо.

Подати заявку можна через державний портал «Дія»чи відділення «Ощадбанку», додавши до заявки бізнес-план. Протягом 10 днів буде проведено оцінку проєкту. Якщо він відповідатиме критеріям програми, грантові кошти будуть перераховані на банківський рахунок. Готівкою гранти не видаватимуть. На кошти ви зможете придбати обладнання, сировину, матеріали, закупити інструменти, частково оплатити оренду. Коли саме запрацює програма «єРобота» – не повідомляється.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.