ПриватБанк запустив новий сервіс для українців

Фінасові установи навіть під час війни створюють нові послуги для покращення життя українців. Наприклад, «ПриватБанк» запустив новий сервіс для українських підприємців та бізнесменів.

Функція так і отримала назву «Каса». Йдеться про програмний касовий апарат на платіжних POS-терміналах. Саме ця послуга допоможе підключити та користуватись POS-терміналом банку як програмним реєстратором розрахункових операцій.

Функція об’єднує програму для POS-терміналу та онлайн-кабінет. Вона вбудовується в POS-термінал та виконує такі функцію внесення каси готівки для розміну, продаж продукції та оформлення інкасації. Також в онлайн-кабінеті «Каси» ви зможете реєструвати

торгові точки, каси та касирів без відвідування податкової служби.

За допомогою нової функціієї користувачі зможуть стежити за продажами, вносити послуги та товари в довідник, а також фіскалізувати фінансові операції. Для того, щоб затестити «Касу» вам потрібно бути клієнтом «ПриватБанку» та зареєструватись в офіційному кабінеті. Після реєстрації банк встановить вам POS-термінал із додатком, а вартість сервісу вже врахована в тариф на еквайрингу.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.