Офіційно представлений Samsung Galaxy F13 для бідних

Телефон схожий на Galaxy M13 з однією істотною відмінністю: він трохи товщий через великий акумулятор всередині. Новинка отримала 6,6-дюймовий РК-дисплей з роздільною здатністю Full HD+. Селфі-камера встановлена ​​у вирізі Infinity-V та оснащена 8-мегапіксельним датчиком.

На задній панелі розташовані ще три камери: основна на 50 Мп, надширококутний об’єктив на 5 Мп та датчик глибини на 2 Мп. На прямокутному острівку також є один світлодіодний спалах.

Під капотом розташований чіпсет Exynos 850 з оперативною пам’яттю 4 ГБ. Смартфон пропонує два варіанти зберігання та спеціальний слот MicroSD (до 1 ТБ). Також усередині знаходиться величезна батарея з підтримкою швидкої зарядки потужністю 15 Вт – це далеко від швидкості, яку пропонують деякі конкуренти, тому джерело рекомендує ставити смартфон на зарядку на ніч.

Galaxy F13 — це телефон із двома SIM-картами, і він пропонує автоматичне перемикання даних з однієї картки на іншу, що, за словами компанії, є рідкістю для пристрою у такому низькому ціновому діапазоні. Ще одна корисна функція – захист особистих даних Samsung Knox Security, що включає функцію розблокування обличчя та відбитка пальця.

Спочатку смартфон з’явиться в Індії за ціною 155 доларів за варіант з 4/64 ГБ пам’яті та 167 доларів за 4/128 ГБ. Продаж стартує 29 червня. Пізніше пристрій має з’явитися в інших регіонах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.