Чому не нараховується грошова допомога з Дії

Багатьом українцям довелось переїздити до більш безпечних куточків України за для своєї та безпеки рідних. Державні та міжнародні організації підтримують переселенців, виплачуючи матеріальну допомогу. Отримуєте її можна в тому випадку, коли біженці мають статус внутрішньо переміщених осіб.

Проте, деякі українці місяцями очікують на свої виплати. Міністерство соціальної політики розповіло в чому причина. По-перше, це пов’язано з великою кількістю переселенців, заявки яких обробляються в порядку черги. Тому, перші хто подав заявки скоріше отримують свої кошти.

Крім того, це пов’язано з тим, що в деяких регіонах країни переселенців більше, ніж в інших. Наприклад, переселенці що перебувають у центральній Україні отримують виплати швидше. Адже найбільше переселенців зараз знаходяться на західній Україні, тому і виплати туди будуть приходити нн так швидко.

По-третє, уряд спершу фінансує армію, а лише потім соціальні виплати. Мінсоцполітики обіцяє всім надати виплати, але варто трішки зачекати. Українці, які зараз перебувають у зоні бойових дій або на окупованих територіях — виплата їм буде здійснюватися через поштового оператора «Укрпошта». До таких виплат відносить як і пенсія так і інші види допомоги.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.