Vodafone запустив нову безкоштовну послугу

У такий непростий для нас час мобільні оператори продовжують підтримувати українців та запускати корисні послуги. Так, Vodafone запустив безкоштовну послугу для перевірки зв’язку. Вона дозволить дізнаватись абонентам, чи перебуває у даний момент на зв’язку конкретний абонент, і чи доходять йому  SMS.

Перевага в тому, що послуга є безкоштовна для всіх абонентів, незважаючи яким тарифним планом ви  користуєтесь. Для перевірки зв’язку вашого абонента необхідно лише активувати на своєму смартфоні нову функцію.

Для цього переходимо до SMS-повідомлень та обираємо контакт, який ви хочете перевірити. Друкуючи повідомлення, вам необхідно поставити знак оклику та пробіл перед текстом вашого повідомлення (![пробіл] текст вашого повідомлення). Не переймайтесь, абонент отримає звичайне повідомлення без зайвих символів. Коли відправник дізнається про це, йому також прийде SMS з текстом: “Повідомлення успішно доставлено. Абонент зв’язку”.

Якщо ж абонент не отримав ваше повідомлення протягом 72 годин після відправки, то ви отримаєте “SMS не доставлено. Немає зв’язку з абонентом або помилка в номері”. Абоненти зможуть надсилати такі повідомлення на будь-які номери мобільних операторів. Вартість відправки SMS-повідомлень залежить від умов конкретного тарифного плану.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.