Нова пошта розширила перелік послуг

Зараз як ніколи громадяни активно користуються послугами поштових операторів. Тому, «Нова пошта» вирішила розширити кількість корисних послуг. Тепер у відділеннях поштового оператора клієнти зможуть оплатити комунальні послуги, здійснити грошові перекази та інші фінансові операції.

Крім того, за допомогою «Нової пошти» ви зможете оплатити свої кредити, страхові поліси, штрафи, тощо. Але майте  на увазі, що розмір комісії становить 1% від суми платежу. Також у відділеннях оператора українці зможуть зняти готівку у гривнях з банківських карток. Послуга «Миттєва» допоможе вам перевести до 30 000 грн іншому клієнту. У відділеннях ліміт значно більший – до 399 999 грн. За кожний грошовий переказ комісія становить 1,5% від суми. Для здійснення переказу при собі потрібно мати лише паспорт.

«Нова пошта» також допоможе вам здійснювати перекази за кордон за допомогою платіжних систем Western Union або Ria. Для цього потірбно відвідати відділення, що надає послуги NovaPay, назвати касиру ПІБ, домашню адресу та телефонний номер, пред’явити паспорт, надати дані про отримувача, внести гроші до каси та сплатити комісію.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.