Київстар, Vodafone та lifecell показали корисні послуги для абонентів

Київстар, Vodafone та lifecell формують тарифні плани з додатковими опціями, щоб надати абонентам максимум корисних функцій, окрім можливості дзвонити та писати СМС. Однак є корисні додаткові послуги, які варто дізнатися.

Київстар “Екстра-гроші”
Якщо не вистачає грошей на рахунку, ви можете отримати поповнення бонусного рахунку на суму від 15 до 300 грн. (без комісій). Послуга доступна для замовлення на території України, так і в роумінгу. При цьому сума, яку ви заборгували, буде списана за наступного поповнення рахунку. Щоб замовити послугу, необхідно набрати *117#. Більше інформації про підключення на сайті оператора.

Vodafone “Інтернет для 2-го девайсу”
Інтернет вашої основної картки на додатковій SIM у планшеті, модемі, ноутбуці, смартфоні. Перевага послуги в тому, що ви маєте єдиний рахунок для двох “симок” і дбати про баланс на кожній окремо не потрібно, мобільний інтернет так само ділиться на два девайси. Безкоштовна доставка другої SIM-карти, а також у подарунок надають місяць користування послугою без оплати. Щоб підключити послугу, необхідно купити стартовий пакет Power SIM, вартість якого становить всього 25 гривень.

lifecell “Обмін”

Оператор має схожі послуги, як “Екстра-гроші” та можливість підключення другої SIM, проте вас може зацікавити зручна послуга “Обмін”, яка дозволяє принести старий девайс та отримати новий із невеликою доплатою. Потрібно підійти в магазин lifecell, де співробітник оцінить ваш смартфон за допомогою спеціальної програми та назве вартість викупу за розцінками ключових партнерів компанії. Після підписується договір з наданням знижки на покупку нового вибраного вами смартфона – знижка дорівнює сумі, за яку ваш старий девайс викуповують.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.