Realme випустить смарт годинник TechLife Watch з функцією дзвінків

Компанія Realme опублікувала ряд тизерів, що розкривають дизайн, конструктивні особливості та деякі технічні характеристики розумного наручного годинника під назвою TechLife Watch R100.

Як можна бачити на зображенні, гаджет отримає кольоровий круглий дисплей. Його розмір складе 1,32 дюйма, роздільна здатність – 360 × 360 пікселів. У правій частині корпусу розташовані дві фізичні кнопки керування.


Пристрій поміщений в алюмінієвий корпус. Годинник вийдуть як мінімум у двох варіантах колірного виконання – сріблястому та чорному з різними ремінцями. Акумуляторна батарея ємністю 380 мА·ч, за заявами розробника, забезпечить до 7 днів автономності. На повне заповнення запасу енергії потрібно приблизно дві години.

Модель TechLife Watch R100 при поєднанні зі смартфоном через бездротовий зв’язок Bluetooth дозволить здійснювати телефонні дзвінки. Інтегровані датчики зможуть відстежувати такі стандартні показники, як кількість зроблених кроків, витрачених калорій та ін. Поки не ясно, чи зможуть години здійснювати моніторинг змін частоти серцевих скорочень.

Офіційна презентація новинки відбудеться у четвер наступного тижня – 23 червня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.