Ще більше українців отримають по 2220 гривень: як оформити

Одна з міжнародних організацій розширила список отримувачів допомоги. Тепер матеріальну допомогу від ЮНІСЕФ зможуть отримати такі сім‘ї:

  • які виховують трьох і більше неповнолітніх дітей;
  • сім’ї, які виховують як мінімум одну неповнолітню дитину з інвалідністю.

Важливо знати, що допомога не залежить від статусу внутрішньо переміщеної особи. Тобто не обов’язково бути офіційним переселенцем, аби отримати допомогу. Більше того, сім‘ї повинні перебувати на території України та до цього не отримувати допомогу від ЮНІСЕФ або іншої міжнародної гуманітарної організації з 24 лютого.

Сума допомоги становить 2220 на кожного члена сім‘ї щомісячно, але на п’ять осіб максимум. Допомога надходить одразу за три місяці одноразово. Для отримання допомоги необхідно подати заявку, зареєструвавшись на сайті організації або за допомогою соцпрацівників у Кіровоградській, Київській та Житомирській областях. Після цього заявник отримає дві SMS – одне після технічного відбору та перевірки всіх зазначених даних (триває до 2-х тижнів), а друге – для підтвердження отримання платежу, причому обидва повідомлення відправляються з номера 4224. Кошти ви отримаєте на банківський рахунок, який ви вказали у заявці.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.