В додатку Приват24 з’явилися нові функції

«ПриватБанк» навіть у такі часи продовжує покращувати життя українцям. Напркилад, «Приват24» оновив функціонал, а клієнтам доступні нові послуги. Тепер клієнти зможуть частково гасити борг у сервісах «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка».

Більше того, у мобільному додатку розробники оновили сервіс «Збереження». Тепер українцям буде набагато зручніше контролювати та відкривати депозити. Також українці можуть скористатися новим сервісом «Моніторинг квитків». Він допоможе клієнтам в автоматичному пошуку знаходити квитки на потяг. Щоб скористатись послугою необхідно перейти до вкладки «Сервісів», а потім до «Транспорт» та «Потяг».

В оновлені версії додатку клієнти зможуть затестити новий спосіб ідентифікації клієнтів під назвою «Голосова біометрія». Вона дозволить ідентифікувати громадян під час звернення до клієнтської підтримки. Щоб налаштувати її необхідно перейди до «Профіль клієнта», відкрити «Безпеку» та «Голосову біометрію».

В декілька кліків українці зможуть замовити довідки за рахунками, перейшовши до «Сервіс довідок». В оновлені версії банківського додатку клієнти зможуть контролювати та замовити в свою кредитну історію за допомогою послуги «Кредитного рейтингу». У мобільному застосунку ви також зможете оформити страховку E-liki, яка охоплює вартість медикаментів, призначених сімейним лікарем. Для того, щоб скористуватися новенькими послугами вам необхідно оновити додаток.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.