Нова пошта влипла у скандал із крадіжкою у ЗСУ

Нова пошта влипла у новий скандал із посилками, проте цього разу недбайливі працівники НП вирішили нажитися на волонтерах, які збирали гроші та купували для українських захисників тепловізори. Про неприємну історію у своєму Фейсбуку розповіла депутат Кропивницької міськради, волонтер Катерина Колтунова.

“Пам’ятаєте історію з Новою поштою так ось, після публічної скарги наша погоріла посилка знайшлася і протягом двох днів вже була у відділенні, хоча до цього 7 днів десь знаходилася у невідомості. Ми приїхали забирати, і вона була зовсім не так упакована, замість 8 приладів нічного бачення там було 6 штук із явними слідами фальсифікації горіння. Що я під цим розумію: а те, що коробки виглядали так, ніби їхньою горілкою поверху пройшлися і потім полили водою, немов гасили”, – повідомила вона.

Колтунова зазначила, що ті тепловізори, які все ж таки доїхали були повністю мокрими, хоча “пожежа”, про яку заявили в Новій пошті, сталася нібито 20 травня. Тобто за цей період прилади мали бути повністю сухими.

“Ще одна деталь, наша людина на НП точно знає, що ТТН 59 0008 2082 6398 не була в контейнері. , щоб безболісно зникнути цю посилку”, – написала волонтерка.

Вона додала, що на цьому історія не закінчилась. Вантаж вони вирішили не забирати, а залишили сохнути, щоб перевірити, чи працюватимуть тепловізори після таких покатушок.

“Є свідки, акт та записи з камер НП. Але ТТН у ручному режимі закрито 31.05 о 22:21. Склали претензію на Нову пошту щодо компенсації на всю суму купівлі 8 ПНО, тобто 110000 грн., на випадок якщо ці не запрацюють”. Приїжджаємо сьогодні на 2-е відділення Нової пошти по вулиці Маланюка 21а. І тут виявляється, що залишилося 4 прилади з 6. Я фігею з такого нахабства! – обурилася Колтунова.

Вона наголосила, що співробітники НП вирішили, що зможуть у воєнний час обвести навколо пальця людей, які збирали гроші та шукали прилади, відомий благодійний фонд “СМАйл”, громадську організацію “Серця Матерів Кіровоградщини” та залишитися безкарними.

 

Зазначимо, що представник Нової пошти зі словами “Отакої” вирішив прокоментувати публікацію Колтунової, повідомивши, що в ситуації розбираються і пообіцявши зв’язатися з волонтеркою.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.