В Україні скасовують виплати з Дії: хто ще може встигнути отримати свої 3000 гривень

У зв’язку з повномасштабної війною багатьом українцям довелось переїздити до більш безпечних куточків країни. Уряд підтримує внутрішньт переміщених осіб, виплачуючи допомогу. Проте, з травня місяця не всі переселенці отримують свої виплати. Кошти зможуть отримувати лише ті, чи є постійне місце проживання розташоване в зоні бойових дій або на тимчасово окупованих територіях. Решта внутрішньо переміщених осіб більше не зможуть отримувати виплати.

Річ у тім, що громадяни які більше не можуть розраховувати на виплати так і не отримали свої кошти за березень та квітень. Марина Лазебна повідомляє, що вже незабаром переселенці отримають свої кошти, варто лише зачекати.

Лазебна назвала декілька причин можливої затримки. По-перше, це людський фактор. Це стосується тих переселенців, котрі подавали свої заявки у ЦНАП. У Міністерстві радять звернутися саме до того місця, де ви зареєстрували свій статус внутрішньо переміщеної особи. Якщо ж ви проходили реєстрацію у державному порталі «Дія», ми радимо вам зачекати. До державного порталу надійшла рекордна кількість заявок, тому вони досі опрацьовуються. Більше того, у бюджеті є проблеми з наповненням. Виплати надходять у порядку черги.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.