WhatsApp добавив нову функцію, на яку чекакли 12 років

До цього моменту всесвітньо відомий сервіс для спілкування дозволяв лише відправляти та видаляти повідомлення, проте видалити таке було можливо лише протягом трьох годин, після чого така можливість пропадала. На місці віддаленого повідомлення відображався напис «Це повідомлення видалено». Але тепер, завдяки старанням розробників, у WhatsApp є функція редагування повідомлень, що дозволяє максимально легко, просто та швидко відредагувати будь-яке повідомлення, надіслане одній людині або групі осіб, наприклад, у груповій бесіді. Щоб скористатися такою можливістю, достатньо натиснути на повідомлення, після чого, після чого, вибрати варіант «Редагувати».

Поки що нова функція в WhatsApp тестується, тобто вона доступна учасникам бета-тестування програмного забезпечення, а решта не зможе їй користуватися жодним чином. Насамперед подібна новація стане в нагоді тим, хто воліє виправляти помилки в повідомленні вже після його відправлення, щоб воно не виглядало смішно і безглуздо. Появи такої очевидної і вкрай корисної функції дуже багато хто чекає вже більше 12 років, з моменту появи на ринку даного месенджера. Однак редагувати повідомлення можна буде не завжди, як це, наприклад, дозволяє робити Telegram, а лише протягом декількох годин з моменту відправки. Після цього така можливість виявиться недоступною.

 

Нововведення тільки з’явилося в месенджері, тому не можна виключати, що воно зазнає якихось змін перед фінальним релізом. Усі і кожен, хто про це взагалі тільки забажають, гарантовано залишаться задоволені цим програмним забезпеченням, тому що за сукупністю всіх особливостей та якостей йому просто немає рівних. Нова можливість робить WhatsApp ще краще, ніж раніше до цього моменту, і це вкрай позитивно відбивається на аудиторії сервісу. Редагувати повідомлення вже можна в бета-версіях сервісу для пристроїв на базі Android та iOS, а в майбутньому виявиться можливо у версії для комп’ютерів, що працюють на базі платформ Windows, macOS і Linux.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.