Київстар” зробив безплатну одну з найпопулярніших послуг

Декілька місяців тому мобільний оператор «Київстар» впровадив тариф, який користується попитом серед абонентів. Стане він в нагоді тим, хто зараз перебуває закордоном. Преселенці, що перебувають в 15 країнах ЄС, зможуть не платити за мобільний роумінг.

Це не просто послуга, а підтримка наших громадян у такі непрості часи. Послуга отримала назву “Роумінг як вдома”. За нього нк потрібно доплачувати, він в ходить в ті ж тарифи, що зараз діють в Україні.Абоненти можуть телефонувати рідним в Україну, приймати від них дзвінки, а також дзвонити в межах країни, де вони зараз знаходяться, користуватися інтернетом та іншими послугами.

Для підключення послуги вам необхідно оплатити лише свій тарифний план. Погодьтесь, це значно дешевше ніж просто користуватись та оплачувати послуги європейського мобільного оператора. До прикладу, якщо ви користуєтесь тарифом “твій Старт” за 135 грн на місяць, то ви отримає безлімітні дзвінки в мережі “Київстар”, 100 хвилин на дзвінки інших операторів в Україні та в країні перебування, 5 ГБ мобільного інтернету. Всі вхідні дзвінки можна проводити без обмежень.

Абоненти контрактної форми обслуговування отримують додатковий пакет послуг: 500 хвилин на вихідні дзвінки на всі українські номери, а також на номери в країні перебування, 15 ГБ мобільного інтернету, 50 SMS. Всі вхідні дзвінки Безлімітні.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.