«ПриватБанк» запустив новий сайт

«ПриватБанк» запустив новий сайт електронний підписів. Про цю новину банк повідомив у соціальній мережі. Всі бажаючі зможуть відвідати новий сайт акредитованого центру сертифікації ключів. Доступний він за таким посиланням.

Перевага в тому, що новий сайт набагато простіший та зручний у використанні. Створений він доя того, аби забезпечити доступ до повного спектра послуг, пов’язаних з електронними підписами. Тепер клієнти зможуть отримати, перевірити та кваліфікований електронний підпис, підписувати документи з КЕП та отримати інші послуги АЦСК онлайн.

Оновлення стане в нагоді всім: як пересічним клієнтам, так і підприємцям, юридичним особам, тощо. Бажаючі зможуть в декілька кліків згенерувати електронний підпис SmartID для оформлення державних електронних послуг. Послуга є безкоштовною для клієнтів, а скористатись нею можна з будь-якого смартфону.

КЕП «ПриватБанку» гарантує безпечність операцій, адже зберігається в захищеному хмарному сховищі та повністю відповідає вимогам Закону України № 2155 «Про електронні довірчі послуги».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.