Нова пошта ввела фіксований тариф на посилки

«Нова пошта» на свої офіційній сторінці повідомила про зміну тарифів. Тепер на клієнтів чекають фіксовані ціни на відправлення посилок. Змни стосуються відправлення документів. З кінця травня вартість становитиме 45 гривень. В ціну входить варіться доставки до відділення або поштомата та конверт.

Зміни торкнулись і посилок, що прямують до відділення. У них можна отримувати посилки до 20 кг або документи. Ціна на відправлення у поштомат буде коштуватиме 50 гривень.

На жаль, за доставка до села потрібно доплатити 20 гривень. Крім того, з 23 травня змінились тарифи на доставку вантажів. Тепер загальна маса вантажу множиться на вартість 1 кг, що залежить від зони доставки (дальності кінцевого населеного пункту).

З гарних новин те, що поштовий оператор збільшив терміни безкоштовного зберігання палет з 2 до 3 днів, але для вантажів, автомобільних шин та дисків скоротила його з 7 до 3 днів. Вартість за кожне наступне місце за однією експрес-накладною збільшиться на 10 грн.

Посилки з максимальною вагою розраховуватиметься за базовим тарифом по Україні, решта – за зниженими: до 2 кг – 20 грн; до 10 кг – 40 грн; до 30 кг – 80 грн (раніше – 10 грн, 30 грн та 70 грн відповідно).

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.