Telegram офіційно стане платним: ціна вражає

Офіційний сайт Telegram оновився, звідки прибрали напис «безкоштовний назавжди», замінивши його на інший, у якому нічого не йдеться про безкоштовність. Тепер користувачам обіцяють хіба що безкоштовне безлімітне зберігання листування та медіафайлів, тоді як жодних інших заяв сервіс не робить. З цього можна зробити висновок про те, що багато функціональних можливостей даного ПЗ стануть платними, але скільки доведеться платити – невідомо. За деякими даними, за можливість повноцінного використання месенджера в майбутньому потрібно віддавати $1 долар щорічно. Враховуючи аудиторію більш ніж 1 млрд осіб, розробники зможуть заробляти величезні суми грошей щорічно, пускаючи такі на будь-які цілі та потреби на свій розсуд.

 

Вже в червні-липні 2022 року має бути представлена ​​преміум-підписка Telegram Premium, оформивши яку користувач отримає доступ до додаткових можливостей, а також до вже доступних зараз, але більш недоступним без грошових витрат. За деякими даними, месенджер може зробити створення групових чатів платним, як і низку інших необов’язкових, але затребуваних можливостей. Інформація про платну преміум-підписку вже є у вихідному коді месенджера для пристроїв на базі Android та iOS, але поки що вона прихована. Все вказує на майбутню презентацію такої платної підписки, яку всі і кожен зможуть оформити, після чого почати використовувати месенджер на всі 100%, тоді як на безоплатній основі користувачам будуть доступні не всі можливості.

Зараз, як і раніше, Telegram є повною мірою безкоштовним і не містить жодної реклами. Однак зміст цього ПЗ обходиться все дорожче, тому його творцям так чи інакше потрібні способи заробітку грошей. Введення платної підписки має допомогти у подальшому розвитку цього сервісу, а також підвищити його доступність та безпеку. Враховуючи той рівень зручності, який забезпечує це програмне забезпечення, дуже багато людей гарантовано захочуть платити гроші за підписку, тим більше що коштувати така гарантовано буде недорого, тому дозволити собі її підключення та використання зможе абсолютно кожна людина. Передплата запрацює по всьому світу, у тому числі в Україні, Білорусії, Казахстані, Вірменії, Грузії та інших державах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.