«Нова пошта» вносить зміни в тарифи та умови надання послуг

«Нова пошта» звернулась до українців з повідомленням про підвищення тарифів. Поштовий оператор спростив тарифи на доставку, що полегшить процедуру розрахунку вартості. Раніше існувало 7 вагових категорії, серед яких залишилось 3:

  • мала (до 2 кг) — 60 грн. При відправці одягу користувач отримає безплатно пакети на 0,5 кг, 1 кг або 2 кг.
  • середня (до 10 кг) — 80 грн.
  • велика (до 30 кг) — 120 грн.

Крім того, поштовий оператор вже включив до посилок оцінювальну вартість у 500 грн. Для відправлень вартістю понад 500 грн оцінювальна вартість, як і раніше, буде рахуватися як 0,5% від вартості відправлення. Вартість доплати за доставлення посилок у села (по Україні) становитиме 20 грн.

Тарифи знилизились лише на доставку тарифів до поштомату. За послугу тепер доведеться сплатить 50 гривень. Фіксована ціна буде для всіх посилок, незалежно від географії доставлення. Ваша посилки не повинна перевищувати 20 кілограм. При відправлення документів у фірмовому конверту вартість доставки складатимете 45 гривень.

Зміни торкнулись й відправлень за однією експрес-накладною. Тепер доставка кожної збільшиться на 10 грн. Посилка з максимальною вагою – за базовим тарифом по Україні, решта – за зниженим:

  • до 2 кг – 20 грн
  • до 10 кг – 40 грн
  • до 30 кг – 80 грн.

Зберігання палець, вантажів, шин та дисків теж оновлено. Безкоштовне зберігання збільшено до 3 днів, нк враховуючи день прибуття. Автошини і автодиски тепер зберігатимуться 3 дня. Це пов’язано з обмеженою площою відділень та велику кількість відправлень цього виду. Нові тарифи «Нова пошта» набудуть чинності з 23 травня 2022 року.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.