lifecell надав українцям безкоштовну послугу

Мобільний оператор lifecell перейняв приклад інших операторів та вирішив надати своїм абонентам безкоштовну послугу до кінця цього місяця. У такі складні часи вкрай важливо оператором підтримувати своїх абонентів. Адже зрозуміло, як важливо залишатись на зв’язку зі своїми рідними.

На безкоштовних умовах абоненти зможуть приймати дзвінки у 12 країнах Європи. Для цієї можливості у вас повинен бути сплачений пакет послуг за останній місяць. Безкоштовні дзвінки станути доступними у Естонії, Бельгії, Іспанії, Литві, Латвії, Люксембурзі, Польщі, Молдові, Румунії, Франції, Словаччині та Швеції.

“Кожному абоненту, у якого оплачено пакет послуг (на 4 тижні, 30 днів або місяць) за тарифним планом і який знаходиться або реєструється в мережі однієї з 12 перерахованих країн, надається можливість приймати вхідні дзвінки без додаткової плати”, – уточнили Lifecell.

Також абоненти lifecell до кінця місяця зможуть користуватись тарифними гігабайтами у рамках акції «Гігабайти без кордонів» в Україні та 31 країні світу.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.