Виплату 6500 гривень від Дії: хто отримає і коли

Як ви вже знаєте, українці мають змогу отримувати допомогу від держави. Деяким громадянам вкрай важко вдається повноцінно існувати в такі важкі часи. Але не всі ще отримали свої кошти за березень, що викликає непорозуміння серед населення.

Виплата становила 6500 гривень на людину від програми «єПідтримка». Отримати її могли ті, хто втратив можливість працювати внаслідок війни. Міністерсту економіки довелось відповісти на питання: кому чекати виплати, а хто вже може забути за кошти.

Міністерство зазначає, що дані громадян, хто у мобільному додатку «Дія» має статус «Заяву надіслано успішно» успішно передані у обробку. Найближчим часом вони будуть перераховані всім отримувачам. Мінекономіки запевняє, що вживають для цього усіх необхідних заходів.

У разі, якщо людина подала заявку з 7 по 22 березня, але кошти не отримали, у Мінекономіки рекомендують звернутись до банку, де оформлена картка єПідтримка, або у Мінцифри для з’ясування причин незарахування коштів. Якщо ви не встигли подати заяву до 31.03.2022, або вашу заявку відхилено, на жаль, допомогти вже нічим не можна.

Нагадуємо, що подати заявку можна було протягом березня цього року. А виплати повинні були надійти протягом 10 днів. Проте, з середини квітня виплати дивним чином припинилось, що й викликало занепокоєння серед українців.

Питання полетіли навіть й до банків, що виплачували допомогу. Наприклад, у «ПриватБанку» повідомили, що є деякі затримки у фінансуванні програми, а тому слід зачекати.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.