Як вимкнути бульбашки повідомлень на смартфонах

Кожна нова версія Android отримує оновлений та несподіваний функціонал. І якщо деякі поліпшення багато років випрошуються рядовими користувачами, перш ніж розробник виконає прохання користувача, то деякі фішки здаються зайвими і марними. В одній з останніх версій Android компанією Google була додана система бульбашок. Звучить досить безглуздо, а виглядає це ще дивніше. Зроблено вони для швидкого спілкування з кількома людьми через різні програми. Тут може бути і Telegram та SMS-повідомлення та інші соціальні мережі та месенджери. Щоб вимкнути їх, потрібно зайти в налаштування смартфона, відкрити розділ «Програми та сповіщення».


Включаємо відображенням всіх програм, потім знаходимо програму “бульбашки” якої ви хочете відключити, наприклад Telegram. Тепер заходимо в налаштування даної програми та у розділі “Сповіщення” відключаємо всі бульбашки.

Також користувач може відключити “бабли” для конкретного діалогу, достатньо зайти в його налаштування. Також, якщо ви не фанат чогось нового і ніякі “бульбашки” вам не потрібні, то їх можна повністю вимкнути для всіх програм разом. Це робиться в тому ж розділі настройок із повідомленнями.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.