Укрпошта запровадила новий спосіб оплати посилок

Під час війни українці як ніколи почали користуватись поштовими сервісами. Саме тому «Укрпошта» вирішила впровадити швидкий спосіб оплати посилок. Тепер клієнти зможуть зробити це онлайн за декілька хвилин.

Для цього необхідно завантажити мобільний додаток поштового оператора та ввести номер своєї банківської карти. Тепер оплатити посилку можна не лише зі смартфону, а й з комп’ютера чи ноутбука у особистому електронному кабінеті.

Оператор нагадав, що при користуванні онлайн-сервісами клієнти отримають знижку у 5%. Сплатити менше ви зможете за тих умов, якщо оформите відправки  “Укрпошта Стандарт” та “Укрпошта Експрес” у мобільному додатку, особистому кабінеті або за допомогою АРІ.

За допомогою мобільного додатку ви зможете відслідковувати ваші посилки, дивитись карту працюючих відділень, розраховувати вартість відправлень та навіть робити перекази коштів між картами. Сплачувати посилки ви зможете у відділені, але «Укрпошту» й вирішила впровадити знижку, аби залучити клієнтів до оплати в онлайні.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.