Xiaomi заявила про погрози фізичного насильства над співробітниками

Xiaomi висунула звинувачення в загрозах фізичного насильства з боку Агентства боротьби з фінансовими злочинами Індії, яке розслідувало історію з ухиленням від виплати роялті.

Компанія стверджувала, що її топ-менеджерам погрожували фізичною розправою під час розслідування індійської служби з нагляду за фінансовими злочинами. Xiaomi також стверджує, що агенція використала примус, всіляко намагаючись несправедливо звинуватити компанію та її співробітників.

Ексклюзивні подробиці про звинувачення Xiaomi проти Агентства боротьби з фінансовими злочинами вперше повідомило агентство Чайна ревю. У судових документах йдеться, що і колишній керуючий директор в Індії, і нинішній фінансовий директор попередили про тяжкі наслідки під час допиту. Управління змушувало їх подати певні документи.

Після появи цієї інформації Агентство боротьби з фінансовими злочинами Індії спростувало інформацію про загрози з боку його посадових осіб під час допиту. Фінансовий регулятор заявив, що претензії Xiaomi були помилковими та необґрунтованими. Також регулятор заявив, що керівники компанії добровільно склали повноваження у дуже сприятливій обстановці.

Раніше індійська влада заарештувала 725 млн доларів, які зберігалися на банківських рахунках Xiaomi India. Державна організація Directorate of Enforcement заявила, що індійський підрозділ китайського виробника перерахував еквівалент такої суми в індійських рупіях трьом іноземним організаціям, порушуючи валютне законодавство.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.