Через “Дію” можна буде оформляти два паспорти

Українці тепер зможуть оформляти одразу два паспорта. Це дробленою з метою позбавлення українців зайвих  зайвих поневірянь при оформленні закордонного паспорта. Тепер закордонний паспорт видаватимуть ращом з паспортом громадянина України.

Кабмін затвердив законопроєкт, який допоможе українцям заощадити свій час та сили. Вам не доведеться стояти в чергах та збирати купу непотрібних паперів. Тепер якщо ви будете замінювати втрачений або викрадений паспорт, вам одночасно почнуть оформляти і закордонний паспорт.

“Продовжуємо робити державні послуги для громадян зручними та швидкими навіть в умовах війни. Затвердили експериментальний проект, який дозволить українцям оформити закордонний та внутрішній паспорт одночасно. Це дозволить мінімізувати витрати часу на отримання або відновлення документів”, – повідомив прем’єр.

Погодьтесь, це дуже зручно у такі важкі для всіх часи. Задля своєї безпеки багато українців прийняло рішення виїхати до більш безпечних куточків Європи. Повідомляється, що оформлення одразу двох паспортів здійснюється у вигляді експерименту, який розрахований на два роки. Було б чудово, аби згодом це стало звичайною практикою.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.