ПриватБанк розповів про зміни у роботі з 1 червня

«ПриватБанк» зробив офіційне повідомлення для своїх клієнтів. В ньому йдеться про те, що може чекати клієнтів з 1 червня, які взяли кредити. Вже незабаром повернуться обов’язкові щомісячні платежі.

Деталі

Нагадуємо, що раніше клієнти були звільнені від платежів. Але вже незабаром кредитні канікули закінчаться, а обов’язкові платежі повернуться. Зараз на клієнтів нараховують кредитні відсотки у розмірі 1,7%, але штрафи не накладаються. Проте, з 1 червня погашення платежу буде обов’язковим. У квітні та травні ставки відсотків за кредитами були знижені вдвічі – до 1,7%. Потрібну суму банк списав 2 травня.

До кінця цього місяця клієнти зможуть поповнювати та користуватись кредитними коштами у межах ліміту. До 1 червня працівники «ПриватБанку» додатково попередять своїх клієнтів про умови. Кредитні канікули почали свою роботу з 1 березня, а відсоткова ставка була скасована. У квітні відсоткова ставка складала 1,7%. Працівники фінансової установи закликають клієнтів за можливості повертати кошти, аби не накопичувались великі суми боргів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.