Три кращі смартфони Xiaomi за співвідношенням ціни та якості

Бренд Xiaomi був і залишається синонімом відмінного співвідношення ціни та якості. Саме тому смартфони Xiaomi зазвичай рекомендують тим, хто шукає чудово збалансований за технічними характеристиками апарат, який коштує порівняно недорого. І в нашій новій добірці ми зібрали три найкращі смартфони Xiaomi з тих, що представлені зараз на ринку.

POCO F3

POCO F3 – це один з найрекомендованіших смартфонів Xiaomi. Його характеристики у поєднанні з ціною роблять його привабливим варіантом, особливо для тих, хто шукає дешевий смартфон із висококласними можливостями.

Усього за 11000 гривень смартфон пропонує виняткову продуктивність практично для будь-якого завдання завдяки чіпсету Qualcomm Snapdragon 870 і чудовому 6,67-дюймовому AMOLED-дисплею з тактовою частотою 120 Гц.

Redmi Note 10 Pro

Якщо ви шукаєте смартфон з гарною камерою за доступною ціною, Redmi Note 10 Pro – ідеальний варіант. Всього за 10200 гривень ви отримаєте смартфон на базі Qualcomm Snapdragon 732G та з хорошими камерами. Цікаво, що його спадкоємець Redmi Note 11 Pro коштує на 120 євро дорожче, але має аналогічні камери і слабкіший процесор.

Нагадаємо, Redmi Note 10 Pro оснащений 108-мегапіксельною основною камерою з апертурою f/1.9, 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення зображення 120 Гц, акумуляторну батарею ємністю 5020 мАч, стереодинамики .

 

Redmi 10

Але, мабуть, найбезпрограшнішим варіантом за невеликі гроші може стати Redmi 10. Всього за 7100 гривень ви отримаєте смартфон із сучасним дизайном, дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, 50-мегапіксельною основною камерою та чіпом MediaTek Helio G88 у поєднанні з 4 Гбайт оперативної пам’яті, що забезпечує апарату високу продуктивність.

Екран підтримує частоту оновлення 90 Гц. А батарея ємністю 5000 мАг, стереодинаміки та підтримка NFC для безконтактних платежів роблять Redmi 10 ідеальним смартфоном для повсякденного використання.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.