На Apple Watch з’явилася функція відеодзвінків

Випущений минулого року ремінець Wristcam для Apple Watch обзавівся новими можливостями. Спочатку з його допомогою можна було лише знімати фото та відео, але тепер виробник оголосив про реалізацію давно затребуваної функції підтримки відеодзвінків.

Нюанс полягає в тому, що стандартний сервіс FaceTime не підтримує функції відеодзвінків на Apple Watch. Тому виробник розробив власну програму, що дозволяє проводити відеоконференції безпосередньо з годинника. Важливо, що програма має бути встановлена ​​в обох учасників дзвінка.

На даний момент функція відеодзвінків ще не готова для масового розгортання, тому бажаючим її випробувати необхідно залишити заявку на ранній доступ через офіційний сайт виробника, вказавши своє ім’я та адресу електронної пошти.

Нагадаємо, що ремінець Wristcam оснащується 8-мегапіксельною основною камерою з можливістю зйомки 4K-фото та у відео у форматі 1080p, а також фронтальною 2-мегапіксельною камерою для селфі. Саме через останній і здійснюється відеозв’язок. До речі, аксесуар був розроблений колишнім інженером Apple.

Базова версія Wristcam коштує $299, але є лімітоване видання за $399.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.