Як українським біженцям отримувати 11000 гривень щомісячно

У зв’язку з повномасштабною війною на території України, за кордон виїхала достатня кількість громадян. Наприклад, до Польщі виїхало близько 2 мільйонів українців. Тому, польський парламент прийняв рішення продовжити термін виплати допомоги.

Деталі

Протягом 120 днів українці будуть отримувати по 40 злотих на день на одну особу. Крім того, польський уряд буде вести базу допомоги. Органам місцевого самоврядування буде доступна ця інформація. Це зроблено для того, аби навіть при таких умовах можна було уникнути шахрайства.

З початку війни за кордон виїхали близько 5 мільйонів українців. Проте на думку Міжнародних організацій їх кількість буде збільшуватись. Не зрозуміло, скільки буде тривати воєнний стан, але існувати за кордоном на якісь кошти таки потрібно.

За 40 злотих на день можна скласти непоганий раціон харчування. Наприклад, білий хліб у супермаркетах коштує 3,6 злотих, а чорний — 2,6 злотих. Куряче філе можна придбати за 15 злотих, а верміщель за 3. Десяток курячих яєць обійдеться у 5 злотих, молоко у 3, а цукор у 2,9 злотих.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.