ПриватБанк спростив грошові перекази на картки

ПриватБанк спростив переказ коштів на банківські картки та рахунки інших банків у гривні, доларах чи євро. Про це повідомляє прес-служба банку. Тепер надсилати кошти у гривні та валюті клієнти ПриватБанку зможуть не лише на картки свого банку, а й на рахунки інших банків. Така нагода з’явилася завдяки запуску сервісу Ria Money Transfer.

“Тепер клієнти Ria можуть надсилати перекази як на карти “ПриватБанку” у валютах євро (EUR), доларах США (USD) або українську гривню (UAH), так і картки інших українських банків у гривні (UAH) безпосередньо на рахунок або картку – без візиту до банку або використання дистанційних каналів самообслуговування”, – повідомляють в ПриватБанку. Також клієнти отримали можливість та отримувати переклади Ria з будь-якої країни світу. Для цього відправник повинен вказати номер картки або рахунок одержувача. При надходженні коштів одержувач отримає сповіщення від ПриватБанку.

Нагадаємо, раніше в ПриватБанк повідомили, що тепер клієнти можуть вибрати один із розротанних банків патріотичних дизайнів для своїх пластикових карток.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.