Квартири , які дадуть громадянам через “Дію”, не можна буде продати

Вже незабаром громадяни, що втратили майно внаслідок бойових дій, зможуть отримати компенсацію. Громадяни зможуть отримати квартиру в готових будинках, які ще не здані в експлуатацію.

Деталі

Важливою умовою є те, що дані квартири господарі не зможуть продати протягом певного часу. Депутатка партії «Слуга народу» Олена Шуляк розповіла, що всі по черзі будуть отримувати компенсацію. Першими майно отримають сім’ї військовослужбовців. Потім багатодітні сім’ї та сім’ї, де проживають інваліди.

“Усі, хто має зруйноване та пошкоджене житло, мають право на компенсацію від держави. Також інвестори, які не отримали документи, зокрема право власності, але мають документи про внесення платежів за житло, також матимуть право на відшкодування”, – розповіла Олена Шуляк.

Отримане майно не зможеш буде продати протягом перших трьох років. Після його власник має право продати майно.

“Отримане в результаті компенсації житло, не можна буде продавати протягом 3 років. Бо нам би хотілось, щоб українці залишалися в Україні, а не продавали отримане в результаті компенсації житло і їхали за кордон. У нас багато роботи з відновлення держави. Ми знайдемо кожному українцю гідне житло та роботу”, – додала депутатка.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.