Допомогу 6500 гривень продовжать виплачувати через Дію

Нещодавно в мережі почалась з’являтись інформація про те, що з деяких причин була призупинена виплата 6500 гривень українцям. Вже незабаром розпочнеться продовження виплат, а ми розповімо про те, хто на неї може розраховувати.

Деталі

Багать українців, що пожари заявки наприкінці березня не отримали допомогу. Вже незабаром її можна буде отримати знову у квітні. Проте, не всі вже зможуть подати заявку. Раніше ця допомога у березні фінансувалась державним бюджетом. Громадяни, що подали заявку до середини березня успішно отримали допомогу. Ті, хто встиг пожати заявки до 31 березня отримають обіцяну допомогу до кінця квітня.

Також буде знову доступна функція подачі заяв, але не для всіх. Подати заявку зможуть роботодавці, які будуть працевлаштовувати на своїх підприємствах переселенців. Тим паче, що переселенці зможуть отримувати іншу щомісячну допомогу. Вона виплачуватиметься протягом війни та місяць після.

Сума цієї допомоги складає 2000 гривень для дорослих, та 3000 гривень для дітей та осіб з інвалідністю. Більше того, Мінсоцполітики та ООН запустили ще дві програми допомоги, що буде протягом трьох місяців виплачувати 2200 гривень переселенцям, що найбільше потребують допомоги. Виплату буде отримувати кожен член родини, що за місяць може сягає 6600 на кожного громадянина.

Допомогу зможуть отримати й пенсіонери-переселенці. Вони також щомісяця зможуть отримувати додатково 2200 гривень.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.