Як впливає на чоловічу потенцію носіння телефону в кишені штанів

Це питання досить актуальне, адже всі говорять по-різному, але де ж істина? Чи впливає смартфон, який ви носите у штанах, на чоловічу потенцію чи ні?

Давайте розбиратися

Смартфон випромінює електромагнітні хвилі, які мають скорочену назву SAR (Specific Absorbtion Rate). Норма цього показника – 2 Вт/кг. Смартфони не досягають максимуму допустимого значення. Середній показник близько 0,7 – 1,2.

Які дослідження проводили вчені та що кажуть?
300 угорських чоловіків протягом року проходили обстеження. Як виявилося, носіння смартфона в кишені штанів чисто технічексі все-таки впливає на активність насіннєвої рідини та її якість.

При цьому достатньо було перестати носити смартфон у кишені, і протягом 2 місяців результати приходили в норму – організм заповнював сперматозоїди, що загинули від випромінювання. Безповоротних змін не було зафіксовано в жодного випробуваного. Сумний факт у іншому. Сидячий спосіб життя, куріння та алкоголь сильніше впливають на твою репродуктивність. Шкідливі звички життя позначаються значно згубнішими, ніж носіння телефону в кишені. Між іншим, українські вчені підтримують думку своїх колег. Алкоголь і сидячий спосіб життя значно небезпечніший.

Що зрештою?

Ця тема багато досліджувалась і вивчалася як у країнах СНД, так і в Європі та США. У сучасному світі є велика проблема з народжуваністю. Молоді люди все частіше отримують діагноз “Безплідність”, причому проблеми є як у жінок, так і у чоловіків. Однак за результатами багатьох досліджень, смартфон, а тим більше його носіння в кишені, тут ні до чого.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.