ПриватБанк закриває карти, а залишок грошей переводить на армію

«ПриватБанк» звернувся до українців з важливим повідомленням: вже незабаром одна з найпопулярніших функцій стане недоступною.

З 1 травня цього року буде закрито програму лояльності «Бонус+». До цього терміну можна користуватись бонусним рахунком в торгових точках: супермаркетах, Інтернет-магазинах, готелях, ресторанах, АЗС, медичних клініках, тощо. Якщо після 1 травня на ваших рахунках будуть кошти, то вони автоматично будуть переведені на рахунки потреб ЗСУ. Зняти або б перевести кошти на іншу картку не вдасться.

Ця функція протягом багатьох років допомагала українцям збирати бонуси з покупок при розрахунку карткою. Бонуси зберігаються на окремій картці в «Приват24», які можна витрачати в партнерських установах.

Крім того, ща бонусні кошти модна придбати купон зі знижками. Для цього потрібно перейти на сайт фінансової установи, серед списку знайти своє місто та натиснути «Купити». Купон повинен прийти у вигляді смс або електронної пошти.

Для використання цього купона під час покупки його потрібно буде пред’явити продавцю на касі в електронному вигляді або роздрукувати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.