Українські сім’ї можуть отримати грошову допомогу в 33000 гривень: як отримати

На першому етапі спільної програми ЮНІСЕФ та Мінсоцполітики понад 50 тисяч українських сімей із дітьми отримають грошову допомогу. Так, протягом першої фази ЮНІСЕФ допомагає сім’ям, що належать до однієї з двох категорій:

Мають трьох і більше дітей віком до 18 років, з яких, принаймні, 1 дитина не досягла 2-х років на момент подання заявки;

Є двоє і більше дітей віком до 18 років, з яких принаймні одна дитина з інвалідністю.

Крім того, зазначені батьки або батьки вихователі можуть подавати заявку на отримання допомоги, якщо задовольняють діючим критеріям. У Мінсоцполітики також наголосили, що у майбутньому список вимог до учасників може бути змінено, а список категорій розширено. Подати заявку на отримання допомоги можна за посиланням.

“Якщо не здалося подати заявку, слід спробувати пізніше. Подача на програму відкрита і немає кінцевої дати подання”, – йдеться у повідомленні.

Якщо ви відповідаєте критеріям Програми, вам буде нараховано тримісячну допомогу в розмірі 2 220 грн на кожного, але не більше як на п’ятьох членів домогосподарства. Наприклад, якщо у вашому домогосподарстві четверо, то, виходячи з розрахунку 2 220 грн х 4 особи х 3 місяці, ви отримаєте 26 640 грн. Або якщо вас п’ятеро чи більше, то, виходячи з розрахунку 2 220 грн х 5 осіб х 3 місяці, ви отримаєте 33 300 грн. Цю суму ви отримаєте єдиним банківським переказом.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.