Київстар надає безкоштовний домашній інтернет

Компанія мобільного зв’язку Київстар продовжує підтримувати своїх абонентів у такі складні для всіх часи. Оператор забезпечить абонентів безкоштовним домашнім інтернетом. Це стосується тих користувачів, які проживають у гарячих точках.

Деталі

Оператор бажає, щоб громадяни, які проживають у гарячих точках мали змогу мати зв’язок зі світом, бути в курсі всіх останніх новин, займатись волонтерськом тощо.

Прес-служба оператора повідомила, що протягом березня близько 420 тис.клієнтів користувалися безоплатним домашнім інтернетом. Навіть у період війни, мобільний оператор набирає прихильності у клієнтів, адже їх число помітно збільшилася. Наприклад, з 24 лютого майже у 4000 квартир було проведено інтернет. Більше того, компанія забезпечила близько 400 бомбосховищ безкоштовним Wi-Fi.

Крім того, з початку війни компанія Київстар забезпечила безоплатним мобільним зв’язком усіх своїх клієнтів. Київстар також відгукнувся на прохання влади і достроково сплатив у бюджет понад 1 мільярд гривень податку на прибуток і переказав понад 20 мільйонів гривень  для гуманітарної допомоги ЗСУ, а також медичним закладам і літнім людям.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.