Як під час війни зберігати стабільний мобільний зв’язок та інтернет Київстар

Мобільний оператор «Київстар» повідомив своїм абонентам як стабілізувати мережу та уникнути перебоїв зв’язку. Варто виконати декілька простих кроків.

Деталі

Про такий спосіб розповів Володимир Лутченко, технічний директор компанії «Київстар», та дав декілька простих порад. Якщо у вашому населеному пункті зник мобільний зв’язок, то спробуйте підключитись до мережі інших мобільних операторів за допомогою безкоштовного національного роумінгу.

Тому, коли вам потрібно буде терміново зателефонувати, ви зможете це здійснити, переключившись на мережу іншого мобільного оператора.

Мобільний оператор зберіг близько 93% базових станцій мережі. А приблизно 360 тисяч абонентів вже активно користуються національним роумінгом та спілкуються зі своїми рідними. Техдиректор Київстар порадив абонентам не перевантажувати мережу, якщо йдеться про мобільний інтернет, та користуватися SMS та месенджерами, які використовують мінімум трафіку.

Українцям, які мешкають на окупованих територіях, експерт радить у рамках безпеки не користуватися мобільними телефонами на вулиці, щоб не стати жертвою нападу. У разі крадіжки смартфона, повідомте про це мобільного оператора для блокування SIM-карти.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.