Київстар зробив дзвінки безкоштовними в країни Європи

У роумінгу почнуть діяти внутрішні тарифи. Мобільна компанія Київстар відмінить тарифи у роумінгу 9 європейських країн. Так, тепер для абонентів Київстар, які вимушено виїхали через війну в одну з 9 країн Європи, у роумінгу почнуть діяти внутрішні тарифи оператора. Таким чином, абоненти зможуть оплачувати свій тарифний план звичайним чином та користуватися пакетом послуг за кордоном без додаткових доплат.

Зокрема, спеціальні умови тимчасово діятимуть у Польщі, Словаччині, Румунії, Угорщині, Молдові, Німеччині, Італії, Литві та Чехії.

При цьому нова ініціатива Київстар стосується абонентів підписки з актуальними тарифними планами лінійки ТВОЙ та останніми тарифами ВСЕ РАЗОМ. Тим часом у бізнес-клієнтів та контрактних абонентів нові умови діятимуть для більшості тарифних планів.

У свою чергу для абонентів підписки та з тарифами ВСЕ РАЗОМ за умови оплати пакету послуг діятимуть стандартні умови їхнього тарифу. Наприклад, абоненти за кордоном у рамках тарифу «Твій вибір» отримають 15 Гб мобільного інтернету, безліміт на дзвінки в мережі «Київстар» та на всі вхідні дзвінки, а також 200 хвилин для дзвінків на номери інших операторів в Україні, а також у країні перебування. Вартість такого пакета коштуватиме 175 грн або 5,5 євро.

А ось бізнес-клієнти та контрактні абоненти Київстар у більшості тарифів отримають розширений обсяг послуг для роумінгу на додаток до основного тарифу. А саме: 15 Гб мобільного інтернету, всі вхідні дзвінки – безлімітні, 500 хвилин для вихідних дзвінків на українські номери та номери в країні перебування, а також 50 SMS. Крім того, для них не списуватимуться мегабайти при використанні безлімітних додатків: месенджерів, онлайн-карт та інших сервісів.

Для того, щоб замовити послугу іншим, абоненти підписки, які користуються одним із старих тарифів, можуть перейти на нові пропозиції у додатку для самообслуговування “Мій Київстар” або подати заявку на зміну тарифу через короткий номер 466 та на сайті оператора.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.