В “Укртелекомі” проблеми з інтернетом

«Укртелеком» попередив своїх клієнтів про можливі проблеми з інтернетом. Було опубліковано перелік областей, де може тимчасово бути відсутній Інтернет.

Деталі

У багатьох містах під вас війни перебої в Інтернеті досить звичне явище. Проте, Інтернет-провайдери якнайшвидше намагаються налагодити роботу мережі та навіть поводити Інтернет у бомбосховища. Але нещодавно абоненти отримати таке повідомлення:

“До уваги абонентів! Спостерігаються перебої з наданням інтернет-послуг для частини абонентів по всій мережі”, – повідомив “Укртелеком”.

В компанії повідомили, що це тимчасові незручності, які в найкоротші терміни будуть вирішені фахівцями. Проблеми з інтернетом спостерігаються у Харківській, Волинській, Полтавській та Чернігівській областях. А пов’язано це з тим, що окупанти пошкодили обладнання “Укртелекому”. Компанія продовжує надавати свої послуги у всіх областях, окрім Луганської.

Компанія також повідомила, що на початку тижня вона зазнала кібератаки, що стало результатом проблемної роботи Інтернету. Її було успішно відбито, але для збереження зв’язку та надання послуг ЗСУ компанія тимчасово обмежила надання послуг більшості приватних користувачів та бізнес-клієнтів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.