ПриватБанк та monobank надають більше грошей на карти під час війни

Популярні фінансові установи під час війни намагаються допомогти своїм клієнтам та збільшувати кредитний ліміт. ПриватБанк та monobank розповіли своїм  клієнтам як збільшувати кредитний ліміт та поділились обмеженнями.

Деталі

Одразу після розгортання на території країни повномасштабної війни, комітет Верховної Ради України закликав українські фінансові установи не зменшувати кредитний ліміт. Адже людям в будь-яких момент зможуть знадобитись терміново кошти. Тому, рекомендували навіть збільшити кредитний ліміт. Проте, кожен банк сам вирішує чи надавати такі можливості певному клієнту.

«ПриватБанк» вирішив користуватись тими лімітами, що були встановлені до війни та не підвищувати їх за жодних умов. А от monobank не відмовляється від підвищення кредитного ліміту, але не для всіх клієнтів.

Ми радимо кожному користувачу особисто перевірити та спробувати у своєму інтернет-банкінгу. Для цього у головному меню потрібно обрати «Управління лімітами» та натиснути «Підвищити ліміт на карту». Введіть бажану суму ліміту та натисніть «Далі».

Клієнти monobank можуть підвищувати свій ліміт лише двічі на місяць. Щоб у вас було більше шансів отримати кредит, ми рекомендуємо вам не підвищувати одразу кредит в кілька разів та обирати велику суму, адже під час війни банки ще більш прискіпливі для надання будь-яких позик.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.