Представлений 100-дюймовий телевізор Xiaomi Redmi Max 100 за дивовижною ціною

Це один із найдоступніших у світі 100-дюймових телевізорів. Redmi сьогодні представила 100-дюймовий телевізор Redmi Max 100. Новинка традиційно виявилася недорогою для пристроїв своєї категорії: її ціна в Китаї – лише 3150 доларів. Домашній кінотеатр, який розміститься не в кожному будинку.

Redmi Max 100 виконаний у суцільнометалевому корпусі, екран займає 98,8% площі передньої панелі. Пристрій підтримує технології IMAX Enhanced та Dolby Vision Panorama. Екран характеризується роздільною здатністю 4К, кадровою частотою 120 Гц та охопленням 94% колірного простору DCI-P3.

Домашній кінотеатр, який розміститься не в кожному будинку.
Як ОС використовується MIUI for TV – це важливо для звичайних користувачів. Але новинка адаптована для застосування в офісі завдяки підтримці MIUI TV Enterprise Edition.


Redmi Max 100 наділений процесором із чотирма ядрами Arm Cortex-A73, 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Є відеовхід HDMI 2.1 та бездротовий адаптер Wi-Fi 6. Аудіопідсистема представлена ​​чотирма гучномовцями сумарною потужністю 30 Вт.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.