4 важливих нюанса при користуванні картами Приватбанку за кордоном

У багатьох громадян, яким довелось покинути країну у зв’язку з воєнними діями, виникли питання стосовно користування банківськими картками. «ПриватБанк» зробив важливе оголошення, яке дасть відповідь всім українським біженцям.

Деталі

Закордоном можна розраховуватись будь-якою валютною карткою, адже при оплаті відбувається автоматична конвертація. «ПриватБанк» також повідомляє, що про від’їзд за кордон можна не повідомляти. Розраховуватись смартфоном можна також, де встановлені безконтактні платежі.

Для оплат у доларі та євро з валютних карток використовується поточний курс Приватбанку. Для оплат в інших валютах, наприклад PLN (польский злотий) -> USD — використовується курс платіжної системи, USD -> валюта картки — за курсом Приватбанку.

Для плато також невстановлені обмеження. А ліміти оплати власною картою можна переглянути в мобільному додатку «Приват24» в розділі «Керування». Всього за день ви можете зняти до 100 тисяч гривень готівки. Проте, закордонний банк може встановлювати свої обмеження на одну операцію. 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.