Секрети MIUI: як поставити всі віджети з MIUI 13 на Xiaomi

Ми чекаємо та поспішаємо встановити оновлення програмного забезпечення, щоб відчути весь новий функціонал та підвищену стабільність. І якщо деякі “внутрішні” зміни будуть видні лише професіоналам або ж у якійсь конкретній ситуації, то покращення інтерфейсу та нове оформлення впадає у вічі відразу. Остання версія фірмової прошивки MIUI 13 суттєво доопрацьована для ще більш зрозумілої взаємодії користувачів зі своїми мобільними пристроями. На жаль, через певні фактори прошивки MIUI відрізняються в різних регіонах.

Що ми рекомендуємо зробити? Користувачам слід встановити з фірмового магазину віджети “Робочий стіл MIUI” (якщо у вас смартфон Poco, то не потрібно), “Стрічка віджетів” та “Погода”. Після цього заходимо в магазин програм Google Play і знаходьте програму Запуск Activity. Після цього робите довгий тап по ярлику “запуск Activity” і в меню “Про програму” -> Інші дозволи -> Ярлики робочого столу -> Завжди дозволяти.

Далі в самому додатку “запуск Activity” у пошуковому рядку пишемо PickerHomeActivity, вибираємо “Лента віджетів” і створюємо ярлик, як зазначено на скріншоті.

Далі заходимо в «Параметри» -> Програми -> Всі програми -> Пошук -> Стрічка віджетів -> Інші дозволи -> включаємо «Параметри системи». Після перезавантаження на робочому столі ви можете спостерігати створений нами ярлик. Натиснувши на нього, ви потрапите в меню додавання віджетів, звідки можна додати потрібний елемент на робочий стіл.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.