Ще один банк в України почав виплачувати 6500 гривень з «Дії»

Ми вже раніше писали про те, що українці, які через військові дії втратили можливість працювати, отримають виплату у сумі 6500 гривень. До банків, які здійснюють такі виплати долучився Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ).

Деталі

Подати заявку на отримання коштів можна у державному порталі «Дія». Кошти надійдуть на сформовану картку «єПідтримки» мобільного додатку банку, яким ви користуєтесь. Отримати кошти можуть клієнти ПУМБ, які проживають у гарячих точках бойових дій.

Отримати «єПідтримку» у сумі 6500 грн можуть:

  • наймані працівники, що сплачують ЄСВ, окрім працівників держ. установ та фондів загальнообов’язкового державного страхування та державної служби;
  • усі групи ФОП. Проте, ви повинні перебувати на обліку, як платник ЄСВ та надати звітність за 4 квартал 2021 року або річну звітність за 2021 рік).

На допомогу можуть розраховувати ФОП та підприємства, які знаходяться на стадії припинення, реорганізації чи ліквідації.

Алгоритм отримання коштів:

  1. Надіслати заявку у державному порталі «Дія»;
  2. Оформити картку в мобільному додатку ПУМБ;
  3. У порталі обрати картку від ПУМБ для зарахування коштів;
  4. «Отримати допомогу».

Якщо ви раніше отримували кошти за вакцинацію, то кошти надійдуть саме на цю картку. Витратити підтримку можна без обмежень на будь-яку сферу послуг. Відкриття та обслуговування картки – безкоштовно.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.